Δελτίο τύπου

Νίκος Σταυρογιάννης: «Ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας!»


Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλείστε για δεύτερη φορά αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου, στην κάλπη για να αναδείξετε με την ψήφο σας τον επικεφαλής του Δήμου, το Δήμαρχο Λαμιέων.

Γνωρίζετε, βλέπετε, ακούτε και συγκρίνετε.

Γι’ αυτό, σας ζητώ να μου δώσετε ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

Σας καλώ να ψηφίσετε με αποκλειστικό γνώμονα την ευημερία και την πρόοδο της Λαμίας και του Δήμου συγκρίνοντας το προηγούμενο έργο αλλά και τις προτάσεις για την επόμενη τετραετία. Συγκρίνοντας χαρακτήρες, συμπεριφορές και τρόπο διοίκησης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανοιχτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για το Β’ γύρο των εκλογών


Αγαπητοί συμπολίτες,

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, ο Λαμιώτικος λαός επέλεξε τους δημοτικούς συμβούλους της προτίμησής του, εμπιστεύτηκε τους ανθρώπους που θα τον εκπροσωπήσουν στο ανώτατο δημοκρατικό όργανο της Αυτοδιοίκησης, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων ΝίκοςΣταυρογιάννης με υποψηφίους του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης», συνεχίζουν τις επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου Λαμιέων


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού επισκέφθηκαντις Κοινότητες Φραντζή, Κωσταλεξίου, Κομποτάδων, Μεξιατών, Ανθήλης, Κόμματος, Λυγαριάς και Σταυρού.

Στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα socialmedia, ο Νίκος Σταυρογιάννης σημειώνει:

«Επισκεφθήκαμε τις Κοινότητες Φραντζή, Κωσταλεξίου, Κομποτάδων, Μεξιατών, Ανθήλης, Κόμματος, Λυγαριάς και Σταυρού.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε γειτονιές της πόλης συνεχίζει την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με υποψηφίους του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης»


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού επισκέφθηκαν γειτονιές της πόλης.

Στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο Νίκος Σταυρογιάννης σημειώνει:

Διαβάστε Περισσότερα

Επίσκεψη του συνδυασμού "Πρόταση ευθύνης" στους Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων Ν.Φθιώτιδας


Συνεχίζοντας τις επαφές με φορείς του Δήμου Λαμιέων και της ευρύτερης περιοχής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού επισκέφθηκαν το πρωί το Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδας και το Σύλλογο Πολύτεκνων Οικογενειών Ν. Φθιώτιδας.

Στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα socialmedia, ο Νίκος Σταυρογιάννης σημειώνει:

«Το δημογραφικό πρόβλημα είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτελεί μεγάλη πληγή για την ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

Σελίδες